White Nights akvarellilajitelma 12 nappia rasiassa

25,00 

 

HUOM! Olemme toistaiseksi lopettaneet Pietarin väritehtaan tuotteiden myynnin Venäjän ja Ukrainan tilanteen vuoksi. Pahoittelemme tilannetta. Löydät muita laadukkaita akvarellivärejä valikoimistamme. Otamme White Nightsit mahdollisesti takaisin valikoimaan myöhemmin. -28.2.2022

 

Venäläiset, taiteilijalaatuiset akvarellivärit, joiden loputtoman suosion takana on niiden loistava hinta- /laatusuhde. 12 napin lajitelmalla nyt uusi rasia!

12 perusvärin lajitelma aidoilla pigmenteillä kätevässä muovirasiassa. Rasian kannessa olevan paletin voi irrottaa. Myös väritpaletit voi irroittaa rasiasta, ja käyttää niiden alla olevaa tilaa vaikkapa vesikippona. White Nights -napeissa, joiden käärepaperiin on merkitty *** tai ** on erinomainen valonkesto. Jos napissa on vain yksi tähti, sen valonkestoa ei voi taata. 12 napin lajitelmassa on vain hyvin valoa kestäviä pigmenttejä.

Settiin kuuluva muovinen nappirasia on erittäin kätevä ja näin akvarellit kulkevat mukanasi minne ikinä oletkaan matkalla.

12 napin settiin kuuluvat värisävyt:

Cadmium lemon, Cadmium yellow medium, Yellow ochre, Cadmium red light, Carmine, Ultramarine, Azure, Emerald Green, Green, Umber, Burnt umber, Neutral black

Arteljeen myymälästä löytyy kaikki napit myös irtomyynnistä!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1058070 Osastot: , ,