Maksu / Toimitus

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus
Tilaukset postitetaan arkipäivinä tiistaisin ja torstaisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Toimitustavat
Matkahuollon Lähellä-paketti
7,90 € Lähetys toimitetaan automaattisesti lähimpään, tai itse valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Noutopisteinä toimivat Matkahuollon omat toimipaikat, asiamiehet, K-Marketit, R-Kioskit tai muut Matkahuollon pakettipisteet.

Postipaketti
8,90 € Lähetys toimitetaan automaattisesti Postin lähimpään tai itse valitsemaasi noutopisteeseen. 

Matkahuollon XXS-paketti ja Postin Pikkupaketti
5,90 € Pienet tilaukset, kuten yksittäiset kynät, max. A4-kokoiset lehtiöt ym. pientarvikkeet voidaan toimittaa Matkahuollon XXS -pakettina.

Matkahuollon Kotijakelu
19,90 € Lähetys toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen perille saakka. Huom! Matkahuolto ottaa yhteyttä toimitustiedoissa annettuun numeroon ja sopii toimitusajan, tai sopii mahdollisuudesta jättää paketti esim. oven taakse kontaktittomasti. Jos kuljettaja ei tavoita vastaanottajaa esim. lukossa olevan porraskäytävän takia, hän soittaa lähetystiedoissa olevaan numeroon toimituksen sopimiseksi. 

Suuret toimitukset
25 € Huom! Suurikokoiset tilaukset, kuten isot canvas-pohjat voidaan toimittaa ainoastaan Jakopakettina, ja niistä peritään Suurten toimitusten toimitusmaksu 25 € (toimitusluokka määräytyy näiden tuotteiden kohdalla automaattisesti). 

Nouto myymälästä
Ilmainen. Voit noutaa tilaamasi tuotteet veloituksetta Tampereen tai Helsingin myymälästä. Huomioithan, että osa tuotteistamme on hyllyssä vain Tampereen myymälässä, jolloin toimitusaika Helsingin myymälään on 1-7 vrk.