Derwent Pastel Shades Paint Set

39,90 

Ainutlaatuisen koostumuksen omaavat pastellinsävyiset värit ovat pehmeitä ja kevyitä. Värejä kerrostamalla saa aikaan kirkkaan, kuivuessaan mattamaisen lopputuloksen, vaikuttamatta aiemmin luotuihin (jo kuivuneisiin) kerroksiin. Näitä hennon vaaleita värejä voi käyttää myös pelkiltään, kevyemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Värejä kerrostamalla saa lopputuloksesta kirkkaamman. Lajitelma on oivallinen lisä jo valmiiksi monipuoliseen Derwent-tuotteiden valikoimaan. Käytä värejä yhdessä esimerkiksi Derwent Inktense – ja Metallic-värien kanssa. Koostumukseltaan värit ovat guassityylisiä, pigmenttisiä värejä paletissa.

Lajitelma on kuin luotu mukaan otettavaksi tai käytettäväksi ulkotiloissa – kaikki tarvittava löytyy samasta lajitelmasta, valitse vain mukaan työllesi sopiva paperi. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta lajitelma sopii erinomaisesti esimerkiksi Urban Sketching -maalaustyyliin.
Urban Sketching lyhyesti: Urban Sketching on ympärilläsi olevien asioiden tai tapahtumien ikuistamista paperille, luonnoslehtiöön tai kankaalle – mikä vain on sinulle sopivin vaihtoehto. Urban Sketching on jokapäiväisten asioiden ikuistamista muistiin: aamun ensimmäinen kahvikuppi, kotikaupunkisi kadut tai vaikka ohi ajavat autot. Vapauta inspiraatiosi ja ikuista ympäröivä maailma, juuri sellaisena kuin sinä sen koet!

Pehmeän pastelliset värit! Lajitelma sisältää 12 pastelliväriä, pienikokoisen säiliösiveltimen sekä sienen säiliösiveltimen puhdistamista varten. Kaikki tämä kätevässä säiliölaatikossa, jota voi käyttää myös väripalettina, sillä sen kanteen on upotettu viisi sekoituskuppia.
Lajitelma sisältää sävyt: Lemon, Peach, Coral Pink, Pink Flamingo, Orchid Pink, Lavender, Cornflower Blue, Turquoise, Mint, Artichoke, Storm Grey ja Silver Blue.

 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2306865 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,