Promarker tussit, irto

4,80 

Promarker-tussit ovat alun perin suunniteltu sarjakuva- ja manga-piirtämiseen, mutta erinomaisen tussijäljen ansiosta ne sopivat loistavasti myös piirros- ja leimasinkuvioiden värittämiseen.

Promarker-tussien jälki on tasaista ja väritysjäljet ikään kuin sulavat yhteen, jolloin lopputulos on ”raidaton” ja siisti. Blender-tussilla, joka on pelkkää liuotinta, voi häivyttää värialueet gradienteiksi. Läpikuultavuuden vuoksi päällekkäisillä kerroksilla saa uusia sävyjä.

Tusseissa on kaksi erilaista kärkeä: kapeahko piirtokärki tarkkaan työskentelyyn ja leveämpi, vinoteräinen värityskärki. Tussit tarttuvat monenlaisille pohjille: paperin lisäksi esim, asetaatille, lasille, muoville ja puulle.

Kuivuneen tussipinnan päälle voi tehdä lisäefektejä joko erisävyisillä Promarker-tusseilla tai akvarellipuuväreillä, mustepuukynillä, maalitusseilla tai millä vaan värillä, jonka pigmentti riittää peittämään Promarker-tussin jäljen.

Promarker-tussit ovat myrkyttömiä ja alkoholiohenteisia. Tussit eivät ole hapottomia, joten niitä ei suositella käytettävän valokuvien kanssa. Tussit kannattaa säilyttää vaakatasossa, korkki huolellisesti suljettuna.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,