W&N Artists Acrylic -taiteilijalaatuiset akryylivärit 60 ml

10,70 28,50 

Taitelijalaatuinen, laadukas akryylivärisarja!

Näissä Winsor&Newtonin taiteilijalaatuisissa akryyliväreissä on käytetty runsaasti erinomaisia, valonkestäviä pigmenttejä ja erityistä akryylisidosainetta, joka ei himmennä värejä kuivuessaan.

Perinteisissä akryyliväreissä sidosaine on märkänä valkoista, joka sitten kuivuessaan muuttuu läpinäkyväksi, jolloin väri hiukan tummuu. Winsor & Newtonin taiteilijalaatuisissa akryyliväreissä on uusi mullistava sidosaine joka on märkänäkin lähes kirkasta, jolloin väri ei sävy ei juuri tummu eikä sammu kuivuessaan.

Niissä on n. 20% pitempi kuivumisaika kuin Galeria-väreissä. Taiteilijalaatuiset värit sisältävät myös enemmän pigmenttiä kuin harrastelijalaatuiset ja kestävät siten paremmin mediumeilla jatkamista menettämättä värin tehoa.

Artists’ Acrylicseissä on myös käytetty useita kalliimpia pigmenttejä, ja niissä tuubin hinnan määrittääkin pigmentin hinta. Pigmenttien hintaan vaikuttaa esimerkiksi niiden saatavuus ja käsittelytavat. Tuubeihin ja värikarttaan hintaluokka on merkitty sarjamerkinnällä, jossa sarja 1 on halvin ja sarja 5 kallein.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 10 301 Osastot: , ,