Tri-Art High Viscosity 60 ml -akryyliväri

9,90 35,90 

Tämä tuote vain Tampereen myymälässä ja verkossa.

Tri-Art High Viscosity -akryylivärit valmistetaan Kanadassa pieteetillä huippulaadukkaista materiaaleista. High Viscosity -sarjan värit ovat koostumukseltaan paksuja ja kermaisia – ne soveltuvat erinomaisesti tekstuurimaalaukseen ja voimakkaisiin, siveltimenvedon näkyviin jättäviin tekniikoihin. Värit on valmistettu 100 % laadukkaasta akryyliemulsiosta sekä parasta laatua olevista pigmenteistä niin, että jokaisen pigmentin sille tyypilliset ominaisuudet säilyvät.

Tri-Art High Viscosity -akryylivärien valmistamisessa ei ole käytetty lainkaan täyteaineita tai väriä jatkavia ainesosia. Ne koostuvat vain ja ainoastaan korkealaatuisista pigmenteistä sekä sidosaineesta. Tästä johtuen myös värien kiiltoaste määräytyy käytetyn pigmentin värihiukkasten koosta ja muodosta.

Käytä siveltimiä, palettiveitsiä tai lastoja ja antaudu värin vietäväksi! Voit käyttää erittäin pigmenttipitoisia värejä sellaisenaan tai muokata niitä erilaisilla mediumeilla. Koska värien pigmenttipitoisuus on erittäin korkea, ne kestävät hyvin erilaisilla mediumeilla jatkamista ilman, että värin intensiteetti kärsii.

Tri-Artin maalit kasvattavat parhaillaan suosiotaan mm. Tanskassa ja nyt ne on saatu myös Arteljeehen!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,