Liquitex Professional Heavy Body -akryylivärisetti 4 x 59 ml

43,90 

Viskoosinen, taiteilijalaatuinen akryyliväri, joka soveltuu erityisen hyvin impastotekniikalle ja tekstuurien luomiseen. Heavy Body Acrylic -väreillä lopputulos on rikaspigmenttinen, satiinimainen ja pysyvä. Värin paksuuden ansiosta myös siveltimen ja palettiveitsen jäljet jäävät näkyviin. Osa väreistä on kadmiumvapaita.

Heavy Body -värejä voi huoletta käyttää esim. impasto -tekniikkaan ja 3D -efekteihin ilman pelkoa halkeilusta kuivumisen jälkeen. Värien ainutlaatuinen suunnitteluteknologia varmistaa pinnan joustavuuden ja kestävän lopputuloksen.

Kuten muutkin Liquitex -tuotteet, myös Heavy Body -värit on testattu valonkestävyydeltään. Värisävyt säilyvät kestävinä, kirkkaina ja haalistumattomina. Väreissä käytetty hartsi on mietotuoksuista ja niissä on hyödynnetty modernia akryylihartsi -teknologiaa. Väri ei näin ollen kuivu liian nopeasti ja värisävyt säilyvät kirkkaina ja selkeinä. Pinta on hyvin joustava, UV-kestävä ja kuivuttuaan vedenpitävä. Värit eivät myöskään kellastu.

Liquitex Heavy Body Acrylics -akryylivärit ovat turvallisia käyttää: Art and Creative Materials -instituutti on testannut sarjan sävyt ja ne ovat saaneet “Approved Safety (AP) -turvallisuussertifikaatin. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteet eivät sisällä liian suuria määriä ainesosia, jotka voivat olla haitallisia tai aiheuttaa terveysongelmia.

Pakkauksessa 4 x 59 ml tuubia seuraavissa sävyissä: Quinacridone Crimson, Yellow Medium Az, Phthalocyanine Blue Green Shade, Titanium White.

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 2997436 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,