Liquitex Professional Black Gesso 237 ml

19,50 

Liquitex Professional -musta gesso soveltuu pohjusteeksi akryyli- ja öljyväreille, väri-, lyijy- ja grafiittikynille sekä liiduille ja öljypastelleille. Voit pohjustaa maalauskangasta, pahvia ja paperia, puuta tai muita öljyttömiä ja huokoisia materiaaleja.

Ominaisuudet:

Liquitex Colored Gesso Black on ensiluokkaista, mustaksi värjättyä gessoa, joka soveltuu maalauspintojen pohjustukseen niin akryyli- kuin öljyvärimaalauksessa. Maalauspohjan mustaksi pohjustaminen luo maalaukselle upeita kontrasteja ja tuo valkoisen eri sävyt esiin ennennäkemättömällä tavalla. Liquitex Colored Gesso ei kellastu, on joustavaa ja halkeilematonta, ja se tarjoaa tarttumapintaa maalausväreille niin puu-, paperi-, kuin kanvaspinnoilla.

Käyttö:

Käytä ohentamattomana tai ohenna gessoa max. 25% vedellä. Jos ohennat mustaa gessoa vedellä enemmän kuin 25 %, käytä ohentamiseen suhteessa yhtä paljon vettä kuin Liquitex Matte Medium-maalausainetta (50/50). Voit sävyttää mustaa gessoa Liquitex Heavy Body Artist – väreillä. Yksi pohjustuskerros riittää.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6923988 Osastot: ,