Liquitex Heavy Body 59 ml

7,80 15,90 

Teemme tilaa uudelle! Arteljeen kevätsiivouksessa tyhjennellään hyllyjä, jotta saadaan tilaa uusille tuotteille. Tartu tilaisuuteen ja hanki täydennystä värivarastoihin alehinnoin! Jos olet ihastunut Heavy Body -väreihin, niin ei huolta, ne eivät ole kokonaan poistumassa valikoimastamme, sarja on vain vaihtumassa. Nyt kannattaa napata ostoskoriin näitä huippulaadukkaita värejä edullisesti. 

Ale -25 % normaalihinnasta. Norm. hinnat: sr1 10,50 € | sr2 13,40 € |  sr3 15,60 € |  sr4 19,30 € |  sr5 21,20 €

Viskoosinen, taiteilijalaatuinen akryyliväri, joka soveltuu erityisen hyvin impastotekniikalle ja tekstuurien luomiseen. Heavy Body Acrylic -väreillä lopputulos on rikaspigmenttinen, satiinimainen ja pysyvä. Värin paksuuden ansiosta myös siveltimen ja palettiveitsen jäljet jäävät näkyviin. Osa väreistä on kadmiumvapaita.

Heavy Body -värejä voi huoletta käyttää esim. impasto -tekniikkaan ja 3D -efekteihin ilman pelkoa halkeilusta kuivumisen jälkeen. Värien ainutlaatuinen suunnitteluteknologia varmistaa pinnan joustavuuden ja kestävän lopputuloksen.

Kuten muutkin Liquitex -tuotteet, myös Heavy Body -värit on testattu valonkestävyydeltään. Värisävyt säilyvät kestävinä, kirkkaina ja haalistumattomina. Väreissä käytetty hartsi on mietotuoksuista ja niissä on hyödynnetty modernia akryylihartsi -teknologiaa. Väri ei näin ollen kuivu liian nopeasti ja värisävyt säilyvät kirkkaina ja selkeinä. Pinta on hyvin joustava, UV-kestävä ja kuivuttuaan vedenpitävä. Värit eivät myöskään kellastu.

Liquitex Heavy Body Acrylics -akryylivärit ovat turvallisia käyttää: Art and Creative Materials -instituutti on testannut sarjan sävyt ja ne ovat saaneet “Approved Safety (AP) -turvallisuussertifikaatin. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteet eivät sisällä liian suuria määriä ainesosia, jotka voivat olla haitallisia tai aiheuttaa terveysongelmia.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,