Hedelmiä öljyväreillä Helsinki 3. ja 10.8.2024

120,00 

Maalaamme pieniä asetelmia vihanneksista ja hedelmistä. Tämä yksinkertainen harjoite tarjoaa hyvän tilaisuuden harjoitella värien käyttöä hyvin värikkäiden objektien avulla. Kuin myös hedelmien oman materiaalin tuntua käyttämällä maalin tekstuuria apuna, havaittujen värien intensiivisyyden / harmauden havaitsemista.

Käsittelemme myös yksinkertaisten sommitelmien tekemistä ja aiheen valintaa. Taidehistoriallisesti hedelmien maalaaminen on yhdistetty elämän katoavaisuuteen. Omena on punainen ja syötävä vain lyhyen ajan. Kunnes se mätänee ja katoaa. Pienikin asetelmamaalaus tarjoaa siis runsaasti symboliikkaa ja maalauksen aihetta taiteilijalle.

Kurssi soveltuu kaiken tasoisille tekijöille. Alustuksen jälkeen kaikki opetus tapahtuu oppilaan ja opettajan välillä soveltaen kunkin omaan taitotasoon.

Arteljee tarjoaa lainaksi:

  • Maalaustelineet, palettiveitset ja paletit opiskelijoille
  • Siveltimet
  • Öljyvärit
  • Öljyä ja tärpättiä
  • Maalauspohjat, joihin kurssin maalaukset tehdään. Työt viedään tietysti kurssin jälkeen kotiin.
  • Opettaja tuo osallistujille vihanneksia ja hedelmiä malleiksi. Opiskelijat voivat halutessaan tuoda myös omia hedelmiä ja vihanneksia mukanaan.

Omat maalaustarvikkeet mukaan ottavat voivat silmäillä Ateljee Espoon suosittelemat taidemateriaalit sivun kohtaa “Klassisen kuvataiteen peruskurssi sekä jatkokurssi”. Samat tarvikesuositukset, sopivat tällekin kurssille.

Hinta: 120 € (alv 24%)

Aikataulu:

Lauantai 3.8.2024 16:00-19:00
Lauantai 10.8.2024 16:00-19:00

Kurssipaikkana toimii Arteljeen Lönnrotinkatu 23:n myymälä.

Kurssille otetaan 8 osallistujaa. Kurssi järjestetään, jos osallistujia on vähintään 5.

Opettajana Ateljee-Espoon, Kai Halmesvaara (050 561 7401)

Varastossa

Osasto: