Arteljeen maalauspajat ryhmille

250,00 

Valitse sopiva päivä ja kaupunki alasvalikosta. Pajan aikataulu on kello 16.30-19.00.

Kerää kasaan kaveriporukka tai pidä pikkujoulut inspiroivassa tilassa Arteljeen myymälässä! Luvassa rentoa maalausta ja taiteen luomista ilman paineita. Voitte halutessanne pyytää jotain teemaa. Mutta rennoimmat pajat tulevat, kun kaikki saavat luoda omannäköisen ja värisen teoksen. Oli se sitten abstraktia tai esittävää. Käytämme akryylimaaleja ja erilaisia maalausaineita tuomaan efektejä. Maalaamme kankaalle, jota ennen värien käyttöä voi harjoitella paperille. Valmiin teoksen saa heti mukaansa tai sen voi hakea myöhemmin myymälästä.

Tyhy-porukalle, kaveriryhmälle tai pikkujouluihin sopii mukavasti vaikka viini maalailun kylkeen. Nappaa oma viinipullo halutessasi mukaan. Me tarjoamme kaikki materiaalit itse tekemiseen. Sopii myös kaverisynttäreille yli 10-vuotiaille (omat tarjoilut mukaan). Huomaa, että akryylimaali ei lähde vaatteista pesussa pois.

Teitä ohjaa Arteljeen henkilökunta materiaalien käytössä. Taiteen opetusta pajassa ei tarjota, vaan sen luonne on tehdä itse omanlainen teos. Ja saatte rauhassa maalata oman porukan kesken. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Heittäydy rohkeasti mukaan! Tilaan mahtuu mukavasti 10 henkilöä maalaamaan. Ota yhteyttä, jos porukkasi on suurempi. Maksimissaan 15 henkilöä.

Tarjoamme muutamia vapaita lauantai-iltoja. Ota yhteyttä myymälään, mikäli toivot muuta ajankohtaa: myynti@arteljee.fi/ Tampere tai helsinki@arteljee.fi/ Helsinki.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,