Princeton Wedge -kuviointikampa silikonia

15,50 

Princeton Catalyst™ Wedge-kuviointikammat ovat ergonomisesti muotoiltuja ja käteen täydellisesti sopivia silikonityökaluja, mahdollistaen suoran interaktion työn ja taiteilijan välillä. Kampoja voidaan käyttää palettiveitsien tavoin ja ne soveltuvat mainiosti myös laajojen maalauspintojen pohjustustöihin. Kampa on erinomainen työväline myös erilaisten pintatekstuurien- ja kuviointien tekoon paksuilla akryyliväreillä ja impasto-tekniikoilla; teksturointimahdollisuudet näillä välineillä ovat miltei rajattomat.
Taiteilijat käyttävät kampoja myös keramiikan, rappausten, saven ja muiden massojen kanssa kuvanveisto- ja mallityökaluina. Välineet ovat lämmönkestäviä (max. 232C asti).
Catalyst-välineiden puhdistus on helppoa: silikoni on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja se on liuottimenkestävä. Välineet on helppo pestä miedolla saippualla ja vedellä tai puhdistaa ne astianpesukoneessa. Kuiva maali voidaan myös kuoria pois silikonipinnalta helposti.
Välineet on valmistettu FDA: n hyväksymästä silikonista, joten kaikki Catalyst-sarjan tuotteet ovat turvallisia elintarvikekäytössä, mikä tekee niistä ihanteellisia myös leivonnassa. Niitä voidaan käyttää koristeelliseen ruoanlaittoon ja kakkujen koristeluun, erityisesti fondantin, sokeritaiteen, huurteen, jään ja lasitusten tekoon.
Princeton Catalyst™ Wedge – ominaisuudet:
– valmistettu joustavasta silikonista
– joustavampi kuin palettiveitsi, mukautuvampi kuin sivellin
– ergonominen muotoilu
– kantaa väriä enemmän kuin palettiveitsi
– voit pestä kamman astianpesukoneessa
– lämmönkestävä (max. 232C)
– liuottimenkestävä
– erinomainen muotoiluun sekä paksuille akryyliväreille, Heavy Body-väreille, öljyväreille ja Mixed Medialle
– voidaan käyttää myös elintarviketeollisuudessa ja leivonnassa

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,