Plastoliini 1 kg, eri kovuuksia

27,00 

Plastiline® muovailusavi on myrkytön, erittäin tarkkaan työskentelyyn (jäljennytarkkuus millimetrin kymmenesosaan asti) soveltuvaa muovailumassaa. Rikitön massa on heti valmis käytettäväksi, eikä se kuivu ilmassa, eli sitä voi käyttää aina uudestaan. Plastilinesta muovaillut teokset säilyttävät muotonsa erinomaisesti, mutta koska se ei koskaan kuivu, voit myös vapaasti jatkaa teoksen työstämistä, milloin vain haluat.

Plastilinella® on monia eri käyttäjiä ja käyttötarkoituksia. Sitä käyttävät mm.

  • Kuvanveistäjät ja muotoilijat muottien ja muottimallien valmistamiseen
  • Elokuva- tai tv- tuotannot
  • Teollisuuden alat esimerkiksi muottien, mallien ja prototyyppien valmistamiseen
  • Antiikkiesineiden restauroijat, koruntekijät, käsityöläiset
  • Kuka tahansa, joka on kiinnostunut muovailusta. Plastilinesta tehtyjä töitä voi muokata loputtomasti ja valmis teos säilyy muodossaan. Muokkaa työtäsi niin paljon, kuin haluat, etsi muotoa, lisää ja poista yksityiskohtia sitä mukaa, kuin työsi etenee. Huomioi kuitenkin, että Plastiline® pehmenee lämmössä.

Plastiline® sopii muottimateriaaliksi hartsille, kipsille, sementille, matalan sulamispisteen metalleille, polyuretaanille jne.

Plastilinea® on saatavilla kuutta eri kovuutta. Tällä hetkellä saatavilla tummanharmaana 1 kg paketeissa. Tiedustele muita värejä ja pakkauskokoja: myynti@arteljee.fi

Kovuudet ja käyttö:

30 extra soft:
40 very soft
50 souple (“joustava”)
55 medium
60 hard
70 very hard

Pehmeitä plastoliineja voidaan muovailla käsin ja tavallisimmilla muovailupuikoilla ja -välineillä. Pehmeät massat (30 ja 40) on tarkoitettu pääsääntöisesti alustavaan muotoiluun, suuriin töihin sekä niille, jotka kaipaavat  helposti muovailtavan materiaalin. Kovien massojen muotoiluun tarvitset järeämmät työvälineet. Mitä kovempi plastiline, sitä tarkempi työskentely ja tarkemmat yksityiskohdat ovat mahdollisia.

 

 

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,