Mika Törösen akvarellikurssi Tampereen Arteljeessa 4-5.3.2023

Akvarellikurssi Tampereella Taiteilijatarvikeliike Arteljeessa 4.-5.3. La klo 15-21 ja Su klo 11-16. Osoite Hallituskatu 11, Tampere. Ilmoittautuminen ja maksu suoraan Mikan sivuilta https://holvi.com/shop/mikatoronenart/product/9b09e64846c94ad312f01c748e531dc7/ Hinta 120€.

Kurssin aikana tutustumme akvarellimaalauksen erilaisiin keinoihin ja mahdollisuuksiin sekä tutustumme vesivärimaalauksen välineisiin ja niiden monipuoliseen käyttöön. Opiskelemme myös sitä miten luoda erilaisia tunnelmia akvarellimaalauksen keinoin. Kurssin aikana on mahdollisuus testata laadukkaita taiteilijatarvikkeita. Opiskelemme kurssin aikana myös veden ja värin runsastakin käyttöä ja tutustumme nopeisiin tapoihin helpottaa varsinaista työskentelyä erityyppisiä luonnoksia tekemällä. Sisätilat ovat käytössä koko kurssin ajan, mutta mahdollista on myös tehdä pikaisia luonnoksia kurssipaikan lähistöllä. Kurssin opetus koostuu opettajan demoista sekä henkilökohtaisesta työskentelystä opettajan ohjauksessa.

Osan kurssin tarvikkeista (maalausalustat, vesikupit, tarvittaessa myös siveltimet jne) saat lainaksi koko kurssin ajaksi. Tarvitset ainoastaan omat värit ja akvarellipaperia joita saa myös hankittua opettajan ja Arteljeen henkilökunnan neuvomana ennen kurssin alkua. Tarvikkeita on myös mahdollisuus hankkia koko kurssin ajan. Kurssiviikonloppuna Arteljee tarjoaa – 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Kurssin hinta 120 €. Hinta sisältää opetuksen, paikan maalata sisätiloissa ja Alv:n 24 %. Kahvi-/teetarjoilu + pikkupurtavat sisältyvät kurssin hintaan.

Maksimi osallistujamäärä 10 henkilöä.

Lisätietoja: mikatoronen@hotmail.com / 050 559 8409