Liquitex Professional Flexible Modeling Paste 237 ml

14,90 

Liquitex Professional Flexible Modeling Paste on 100 % akryylipolymerista ja marmoripölystä valmistettu tahna, jonka avulla saadaan rakennettua joustavia muotoja ja struktuureja. Kovettuu erittäin kovaksi, mutta joustavaksi, mattapintaiseksi ja peittävän valkoiseksi alustaksi hieman joustaville alustoille. Voidaan käyttää sellaisenaan, sekoitettuna väriin tai kuivuneen pastan päälle voidaan maalata.

Kuivuu hitaammin kuin muut muotoilupastat. Kutistuu hyvin vähän, jos lainkaan. Sopii pohjustusaineeksi akryyli-, öljy- ja akvarelliväreille sekä esim. kuivapastelliliiduille.
Käyttö:
Levitys paletti/maalausveitsellä tai muilla työvälineillä
Voidaan värjätä akryyliväreillä
Voidaan käsitellä saven tavoin – poista tällöin korkki ja anna osan tuotteessa olevasta vedestä haihtua, kunnes tuote on koostumukseltaan tarkoituksiisi sopivaa
Veistoksellisten tekstuurien aikaan saamiseksi rakenna kerroksia mieluummin vähän kerrallaan ohut kerros kerrokselta ja anna kuivua aina ennen uuden kerroksen lisäämistä
Välttääksesi halkeamia kuivata hitaasti – peitä ilmavasti muovipussilla ja anna kuivua. Mahdolliset halkeamat voi korjata lisäämällä ohut kerros tuotetta kuivuneen kerroksen päälle.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6945836 Osastot: , ,