Liquitex Pouring medium

19,90 49,90 

Joustava, kellastumaton ja vedenpitävä kuivuttuaan. Korkeakiiltoinen ja märän näköinen lopputulos kuivuttuaankin. Läpinäkyvä, eikä aiheutta värimuutoksia akryyliväriin sekoitettuna.

Liquitex Pouring medium on erittäin kiiltäväpintainen medium, joka kuivuttuaankin näyttää lasimaisen kiiltävältä. Pouring Mediumia käytetään usein silloin, kuin akryyliväriin halutaan saada liikettä. Medium toimii hyvin kaatotekniikassa, jolloin halutaan saada marmorimaista ja valuvaista efektiä teoksiin. Jos aikeenasi on saada juuri tuota kyseistä marmoriefektiä siihen tarkoitukseen soveltuu parhaiten akryylimusteet tai erittäin juokseva akryyliväri.
Voit sekoittaa juoksevaa akryyliväriä (n. 1:3) Pouring Mediumiin. Sekoita esimerkiksi kolme eri väriä omiin kuppeihinsa ja kaada kupit kankaalle. Värit leviävät tasaisesti ja saumattomasti ja voit halutessasi kallistella maalauspohjaa, jolloin värit lähtevät sekoittumaan toisiinsa. Voit myös esimerkiksi puutikun avulla auttaa värien marmorikuvioita ja ohjailla värien sekoittuvuutta.
Toinen tapa on kaataa Pouring mediumia suoraan kankaalle ja tiputtaa akryylimustetta/juoksevaa akryyliväriä Pouring mediumin päälle.

Liquitexin omasta tuoteperheestä löytyy Liquitex Ink -akryylimusteet sekä Liquitex Soft Body -akryylivärit, jotka toimivat kaatotekniikassa parhaiten.

Tuotetunnus (SKU): 5183 Osastot: , ,