Liquitex Basics -akryylivärisetti 24 x 22 ml

39,50 

Liquitex Basics on hyvälaatuinen ja edullinen vaihtoehto aloitteleville akryylivärimaalareille. Soveltuu kaikkiin akryylimaalaustekniikoihin, mukaan lukien luonnostelu ja pohjamaalaus. Keskiviskositeettiset maalit on valmistettu valonkestävistä, taiteilijalaatuisista pigmenteistä. Värien koostumus on näin joustava, kellastumaton ja UV-kestävä. Arkistolaatuiset värit pysyvät kirkkaina ja eloisina, eivätkä haalistu.

Pakkaus sisältää 24×22 ml tuubeissa seuraavat värit: Bright Aqua Green, Burnt Sienna, Burnt Umber, Cadmium Orange Hue, Cadmium Red Deep Hue, Cadmium Red Medium Hue, Cadmium Yellow Deep Hue, Cadmium Yellow Medium Hue, Dioxazine Purple, Gold, Silver, Ivory Black, Mars Black, Medium Magenta, Primary Red, Permanent Hooker’s Green Hue, Permanent Green Light, Permanent Light Blue, Turquoise Blue, Primary Blue, Primary Yellow, Titanium White, Ultramarine Blue, Unbleached Titanium.

Basics tuotteita voidaan käyttää muiden Liquitex-tuotteiden kanssa. Liquitex Basics värit ovat turvallisia käyttää. Ne ovat tutkittuja ja testattuja, eivätkä sisällä myrkyllisiä tai haitallisia aineita niin paljoa, että ne aiheuttaisivat terveysongelmia. Sopivat ihanteellisesti studio- ja koulutuskäyttöön.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2028543 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,