Marabu Green -alkydimaalit 100 ml

5,15 5,90 

Aikaisempi alin hinta: 5,15 .

norm. hinta 6,90 € perussävyt, 7,90 € kulta ja hopea. Tarjous on voimassa niin kauan, kuin tavaraa riittää.

Teemme tilaa uudelle! Arteljeen kevätsiivouksessa tyhjennellään hyllyjä, jotta saadaan tilaa uusille tuotteille. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja hankkia täydennystä värivarastoihin alehinnoin! Marabun Green -alkydivärit soveltuvat erityisen hyvin askarteluun ja erilaisiin DIY -projekteihin, mutta toki myös ihan perinteiseen maalaamiseen maalauspohjille tai paperille / kartongille. Alkydivmaalit eivät sisällä haitallisia mikromuoveja, ja ovat siten ympäristöystävällisempi valinta, kuin esimerkiksi akryylivärit. 

Green on Marabun vesipohjainen alkydiväri. Värien valmistuksessa käytetään kasviöljypohjaisia raaka-aineita. Vegaaninen maali on valmistettu vähintään 92 % luonnonmateriaaleista (sis. mm. vettä ja ainesosia uusiutuvista raaka-aineista). Saksassa valmistettavien värien koko valmistusprosessi on ilmastoneutraali. Alkydimaalit taipuvat moneen tarkoitukseen ja monille eri materiaaleille kuten maalauspohjille, paperille, pahville, puuulle, MDF:lle ja kivipinnoille. Mattapintainen, koostumukseltaan kermainen väri voidaan levittää siveltimellä tai telalla. Kuivuttuaan väri on valon- ja säänkestävä.

Mikä on alkydiväri?

Marabu GREEN -värit ovat vesipohjaisia alkydimaaleja. Alkydimaalit valmistetaan tyypillisesti orgaanisia liuottimia käyttäen, ja ne ovat huomattavasti ympäristöystävällisempiä, kuin monet muut, perinteiset värit. Marabu Green -värien pohjana on alkydihartsi sekä vesi. Alkydihartsit on valmistettu luonnollisista öljyistä sekä moniarvoisista alkoholeista. Näin ollen jopa 92 % Green -väreistä on luonnonmateriaalia.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,