Marabu Posliinitussit, 1-2mm kärki

6,10 

Posliinitussi, johon et välttämättä tarvitse uunikiinnitystä!

Korkeakiiltoinen tussi, joka on hajuton ja vesipohjainen. Tästä syystä soveltuvat loistavasti myös lasten kanssa työskentelyyn.

Käyttö; Puhdista koristeltava astia huolellisesti ennen maalausta, ettei sen pinnassa ole pölyä eikä rasvaa. Ravista Porcelain painter –kynää ennen sen käyttöönottoa korkki suljettuna. Ota korkki pois ja pumppaa kärkeä paperilla kunnes siihen ilmestyy mustetta (älä pumppaa enää sen jälkeen kun terä on täyttynyt musteesta, ettei mustetta tule liikaa). Kokeile kynää ensin paperille kunnes väri kulkee tasaisesti. Jos käytät työssäsi useampaa väriä, anna edellisen värin kuivua hetken ennen seuraavan värin lisäämistä. Sulje korkki käytön jälkeen kunnolla. Säilytä kynä vaakatasossa.

Ilman uunikiinnitystä anna työsi kuivua 3 päivää, jolloin työsi kestää max. 50°C pesulämpötilan. Uunikiinnityksessä laita koristelemasi astia kylmään uuniin, säädä lämpö 160 asteeseen ja anna astian ”paistua” tässä lämpötilassa puoli tuntia. Kytke sitten uunin lämpö pois päältä ja anna posliinin jäähtyä uunissa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 88 434 Osastot: , ,