Maksu / Toimitus

MAKSUTAVAT

CHECKOUT palvelulla nopea ja turvallinen maksu – maksu näkyy heti tilillämme, joten pakettisi pääseen nopeasti matkaan!

Checkout Finland on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä. Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää

MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella (ks. alla)

MAKSU PANKKISIIRROLLA
Maksu oman pankin tai verkkopankin kautta, lähetämme pakettisi heti, kun suoritus näkyy tilillämme. Tilauksen käsittelyssä voi kestää pidempään.

MAKSU LUOTTOKORTILLA
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Maksun saajana näkyy Checkout, joka välittää maksukorttimaksun suoraan verkkokauppiaalle, eli maksusi näkyy myymälässämme heti sen suoritettuasi.

MOBIILIMAKSUTAVAT
Voit maksaa verkkokauppaostoksesi myös mobiilisovelluksilla. Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluja, joilla voi makssa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksella. Lisätietoa ja sovelluskohtaiset käyttö- ja maksuehdot löytyvät sovellusten omilta sivuilta:

Pivo (OP)
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass
Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

LASKU- ja OSAMAKSU (COLLECTOR)
Voit maksaa verkkokauppaostoksesi myös laskulla. Käytössämme on COLLECTOR -lasku- ja osamaksupalvelu, jonka tarkemmat käyttöehdot löydät alla olevasta linkistä:

https://www.collector.fi/

COLLECTOR BANK AB (Y-tunnus 556597-0513) tarjoaa vähintään 20-vuotiaille kuluttajille mahdollisuuden ostaa tuotteita verkkokaupasta laskulla / osamaksulla. 

Collector Kuluttajalasku ja osamaksu

 • yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
 • kertaostos maks. 5000€
 • Laskulla saat automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun asti
 • Huom! Laskutuslisä 2,95€
 • Voit muuttaa laskun osamaskuksi, jolloin takaisinmaksuaikaa on maksimissaan 36kk

Collector Yrityslasku (B2B)

 • Tarkoitettu yrityksille Suomessa
 • Kertaostos maks. 5000 €
 • Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa 30 päivää
 • Ostaja vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua
 • Laskutuslisä ostajalle 4,95 €
 • Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi

Lisätietoja: www.collector.fi

***

TOIMITUS

Matkahuolto Lähellä-paketti

Matkahuollon noutopisteitä on yhteensä jo 1.200. Noutopisteinä toimivat Matkahuollon omat toimipaikat, asiamiehet sekä Siwat, Valintatalot ja Euromarketit. Paketti toimitetaan kotiosoitettasi lähimpänä olevaan toimituspaikkaan. Lähetyksen saavutta lähetetään asiakkaalle SMS- viesti. Lähellä pakettia säilytetään 14 vkl noutopisteessä. Tilaukseen lisätään toimituskulut 6,99€.

Jakopaketti

Tilauksesi toimitetaan ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen perille saakka. Näin saat isotkin paketit kätevästi vaikka työhuoneellesi. Tilaukseen lisätään toimituskulut 14,00€.

Nouto myymälästä

Saat ilmoituksen, kun pakettisi on pakattu ja noutovalmiina myymälässämme. Yleensä tilauksen teosta seuraavana arkipäivänä. 

Verkkokauppatilaukset lähtevät tiistaisin ja torstaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *