TOIMITUSEHDOT, TILAUS- JA PALAUTUSEHDOT

HINNAT

Hinnat sis.alv. 24%.

Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa. Myymälässämme on eri hinnat ja tarjoukset!

TILAAMINEN

Valitse ensin haluamasi tuote klikkaamalla korin kuvaketta (kappalemäärän vieressä). Jos tuotteessa on eri kokoja tai värivaihtoehtoja, valitse ensin haluamasi vaihtoehto ja sitten klikkaa OSTOSKORIA. Jos tuotteella on esim. määrään perustuva alennus, näet sen lisätessäsi tuotteen koriin.

Kun haluat tilata/maksaa valisemasi tuotteet, klikkaa KASSALLE.

MAKSUTAVAT

Maksaminen turvallisesti CHECKOUT palvelulla. - Checkout Finland Oy on 100% OP Ryhmän omistama tytäryhtiö. KATSO TARKEMMAT TIEDOT MAKSUTAVOISTA TÄÄLTÄ

Maksaminen pankkisiirrolla. - Postitamme pakettisi heti, kun maksu näkyy tilillämme! Jos valitset maksutavaksi pankkisiirron, pidämme tilausta voimassa viikon tilauksentekopäivästä. Jos maksua ei suoriteta tilillemme 7 vuorokauden kuluessa peruuntuu tilaus automaattisesti. 

TOIMITUS

Toimitusmaksu määräytyy tavaran painon ja pakkauksen mukaan. Näet lähetyskulut kun valitset toimitustavan TILAA kohdassa.

Tilaukset käsitellään heti niiden saavuttua. Toimitusaika on 1-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta + kuljetukseen kuluva aika. Pidätämme kuitenkin oikeuden varaston loppuunmyyntiin, joka voi pidentää luvattuja toimitusaikoja. Mikäli tilattu tuote myöhästyy tai on tilapäisesti loppu pyrimme aina ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilaukseesi tai toimitusaikaan, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: myynti@arteljee.fi tai soittamalla: 03-2610620.

Jos et ole saanut meiltä ilmoitusta tuotteen tilapäisestä loppumisesta ja lähetys ei ole saapunut 14 arkipäivän sisällä tilauksesta, ota yhteyttä.

TOIMITUSTAVAT

Matkahuolto Lähellä-paketti

Matkahuollon noutopisteitä on yhteensä jo 1.200. Noutopisteinä toimivat Matkahuollon omat toimipaikat, asiamiehet sekä Siwat, Valintatalot ja Euromarketit. Lähellä paketti toimitetaan automaattisesti sinua lähimpään toimipisteeseen. Tilaukseen lisätään toimituskulut á 6,99€.

Matkahuollon Jakopaketti

Tilauksesi toimitetaan ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen perille saakka. Näin saat isotkin paketit kätevästi vaikkapa työhuoneellesi tai kotiovelle. Tilaukseen lisätään toimituskulut á 14 €.

Nouto myymälästämme

Tilaamasi tuotteet voi noutaa myös veloituksetta Tampereen myymälästämme. Maksu täytyy suorittaa verkkokauppamme.

PALAUTUKSET

Hyväksymme palautukset lainsäädännön mukaisesti. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön/avaamaton ja alkuperäisessä pakkauksessa myyntikuntoisena. Kuluttajan on palautettava tuote samalla tavalla kuin sen on saanut. Peruutusaika 14 vuorokautta. Pakkaa tuotteet samaan pakkaukseen jossa sait ne. Kun haluat palauttaa tuotteen, ota yhteys 14 vuorokauden kuluessa myyntipalvelumme myynti@arteljee.fi tai 03-2610620, klo 8-17:30 arkisin). Kun tuote saapuu asianmukaisessa kunnossa perille ja tuote on tarkistettu, palautamme rahat 30 vuorokauden sisällä palautuslähetyksen vastaanottamisesta. Palautus tehdään aina samalle kortille/tilille kuin mistä tuote on maksettu. 

NOUTAMATTA JÄTETTY LÄHETYS

Noutamatta jätetty paketti ei ole tilauksen peruutus. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on tarvetta peruuttaa tilauksesi. Jos et nouda pakettia Matkahuollon asettaman määräajan kuluessa (saat ilmoituksen tekstiviestitse), paketti palautuu takaisin meille. Paketin uudelleen lähettämisestä tulee toimituskulut asiakkaan maksettavaksi.

KUKA MAKSAA PALAUTUSKULUT

Jos tuote on viallinen, palautuksesta ei koidu kuluja tilaajalle, vaan me maksamme palautuskulut. Väärän tuotteen tilaamisesta tai ostopäätöksen perumisesta palautuskulut tulevat asiakkaalle maksettavaksi.

REKLAMAATIOT

Mikäli sinulla on tuotteistamme tai palveluistamme jotain reklamoitavaa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@arteljee.fi. Otamme mielellämme vastaan palautetta, koska asiakkaidemme mielipide on meille tärkeää. Vialliset tuotteet voi palauttaa asiakaspalautuksena veloituksetta.

KANTA-ASIAKASKORTIT

Taiteilija-alennukset ovat voimassa vain myymälässämme! Verkkokaupassamme on edulliset hinnat jo valmiiksi.

TAKUUT

Eri tuotteissa on valmistajan takuu ja/tai kuluttajasuojan mukainen takuu. Säästä ostokuitti mahdollista takuukäsittelyä varten.

HUOMIOITAVAA!

Arteljee Oy pidättää oikeuden verkkosivuilla sattuneisiin kirjoitus- tai hinnoitteluvirheisiin.

Oletko ostamassa isompaa erää tuotteita, mutta verkkokaupan varastosaldo näyttää toivottua vähemmän? Varastosaldot eivät aina ole päivittyneet ajantasalle, joten kysy tällöin asiakaspalvelustamme: myynti@arteljee.fi

 

 


Hyväksy

Tämä sivusto käyttää evästeitä.